--> -->

Danciu-gol a dezvăluit planul lui Nicolae Badea: ”S-a întâlnit cu el”. Răspuns negativ

Mircea Rednic a revenit la Dinamo și imediat după sosirea antrenorului au apărut discuții vizavi de readucerea lui Ionel Dănciulescu în club. Mai ales că și suporterii au salutat și au militat pentru această idee, Danciu-gol fiind acum manager la CS Dinamo.

Fostul mare atacant a spus că pentru moment nu a fost contactat de Dinamo, dar a dezvăluit faptul că Marius Niculae a avut o întâlnire cu Nicolae Badea! Omul de afaceri sprijină din umbră noul proiect de la Dinamo, doar că ”Săgeata” a început de o lună și jumătate munca la FRF, acolo unde este manager sportiv la loturile de juniori.

”Spun realitatea”

„N-am ce să spun pentru că nu este absolut nimic acum. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni, nu m-a sunat nimeni. Cert și real este că domnul președinte Badea s-a întâlnit în aceste zile cu Marius Niculae.

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă. Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni. Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a spus Dănciulescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Rămâne la FRF

Marius Niculae a mai fost dorit și în mijlocul verii la gruparea din Ștefan cel Mare, imediat după instalarea lui Iuliu Mureșan. Ca și acum răspunsul a fost negativ, ”Săgeată” nefiind atras cu un proiect la clubul de la care s-a lansat în fotbal.

Fostul internațional a fost conectat la echipele de juniori ale României, prin noul angajament cu FRF, Niculae nu are de gând să renunțe la serviciul său actual.

Citește și

Actorul Florin Zamfirescu în stradă: ”S-a ales praful și de nepoții noștri. România – vapor eșuat”