Danciu-gol a dezvăluit discuția cu Iuliu Mureșan și ce s-a întâmplat după aceea: ”Asta e”

Mircea Rednic a anunțat astăzi că a fost în discuții și cu Ionel Dănciulescu să se întoarcă în Ștefan cel Mare, ca director sportiv, însă în cele din urmă Florin Răducioiu este cel mai aproape de un come-back spectaculos!

Ionel Dănciulescu (44 de ani) a dezvăluit ce a vorbit cu Mircea Rednic (59 de ani) legat de propunerea de a reveni ca oficial la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Ce a vorbit cu Rednic

Fostul mare atacant și-ar fi dorit să lucreze iar pentru echipa de fotbal, acum fiind angajat la CS Dinamo, dar susține că nu a primit nicio ofertă.

”Am avut o discuție cu nea Mircea i-am spus tot ce a fost în trecut, ce s-a întâmplat, ce-mi doresc de la Dinamo și de la rolul meu și mi-a dat dreptate.

Eu nu am închis ușa lui Dinamo niciodată, dar nu am avut nicio ofertă din partea nimănui de acolo!”, a spus Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii Liga Digi Sport.

Dănciulescu: ”Nu am primit vreo ofertă concretă!”

Dănciulescu a mai spus că a purtat, mai demult, o discuție cu Iuliu Mureșan, dar că nu s-a concretizat nimic.

”Am avut o discuție cu domnul Mureșan în trecut, m-a întrebat. ”Danciu, vrei să vii la Dinamo?”. Eu am zis: ”Eu mereu am ușa deschisă pentru acest club, suporteri, Dinamo și ce înseamnă Mircea Rednic. Dar, ceva concret nu am primit niciodată”.

Nu am refuzat! I-am spus lui nea Mircea doleanțele mele, supărările din trecut, situația actuală de la clubul sportiv, unde sunt angajat.

Dar, dacă cei de la club m-ar fi dorit cu adevărat, ar fi venit cu o ofertă pe hârtie. Asta e!”, a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Citește și

Mihai Stoica, afectat și el: „Ne vedem când se negativează”