--> -->

Dana Săvuică, după ce a trecut printr-un divorț: „Odată dacă te-a înjurat, să fii sigură că el asta va face o viață întreagă”

Dana Săvuică încurajează femeile să nu se grăbească să facă pasul cel mare, dacă nu au apucat să își cunoască în totalitate partenerii. Vedeta a trecut printr-un divorț și crede că are experiență când vine vorba despre căsnicii eșuate.

Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, Dana Săvuică a vorbit despre experiența pe care a dobândit-o în cei 25 de ani de căsnicie.

Nici o a doua șansă!

Vedeta a decis împreună cu soțul ei să pună punct căsniciei și au păstrat o relație civilizată. Acum, ea este de părere că multe femei se grăbesc să se căsătorească și nu ajung să își cunoască partenerul așa cum trebuie.

De asemenea, ea precizează că un bărbat nu ar trebui să fie iertat nici măcar o dată dacă este violent verbal sau fizic. Tocmai din acest motiv, Dana Săvuică le încurajează pe femei să fie atente la fiecare detaliu și să analizeze foarte bine fiecare gest al viitorului soț.

„În ziua de astăzi, la tot ce se întâmplă în jurul nostru, ar fi bine să trăiești cu omul ăla o perioadă. Să-l vezi, să-i vezi micile chichițe, să-l vezi tu așa cum se trezește, de dimineață și până seara, cum se comportă cu tine. Și cu cei din jur, dar în special cu tine.

Dacă ai cel mai mic semn de întrebare, o dată dacă te-a drăcuit, dacă te-a înjurat, măi, o dată, să fii sigură că el asta va face o viață întreagă. A doua greșeală pe care o fac femeile: se mărită pentru nuntă. Să fie și ele o dată în viața lor mirese. Să îmbrace rochia albă și să fie prințese pentru o zi. A doua zi ce ești? Slugă, sclavă, ce ești?”, a declarat Dana Săvuică în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

„Am avut o perioadă în căsnicie în care nu mă mai regăseam”

Dana Săvuică a divorțat în urmă cu mai mulți ani, mai exact în anul 2016, de Răzvan Stanciu, iar acum a vorbit despre momentele grele din căsnicia ei. Vedeta își amintește că a avut o perioadă în care nu se mai regăsea în căsnicia aceea și oricât a încercat să găsească soluții să fie totul bine, divorțul a fost inevitabil.

În urmă cu aproximativ doi ani, Dana Săvuică mărturisea că gelozia, problemele financiare și infidelitatea partenerului au fost principalele motive pentru care mariajul a ajuns la final. Acum, după ce a reflectat asupra celor întâmplare, și-a dat seama că la mijloc au mai stat și alte cauze.

„Sufletul meu și-a dat un refresh pentru că a avut o perioadă în care a suferit foarte tare. Am avut o perioadă în căsnicie în care nu mă mai regăseam, nu mai era comunicare, simțeam că drumurile s-au despărțit de ceva timp.

La un moment dat mi-am dat seama că orice încercări aș face, orice soluții… Când vrei să tragi de un om sau când vrei să împingi căruța și simți că scârțâie și că ea nu merge oricât de mult ai vrea tu, e bine la un moment dat să accepți, să renunți, pentru că asta nu înseamnă un eșec”, a mai spus ea.

Citește și

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan: “Am retras!”