--> -->

Dana Săvuică, despre bărbatul de lângă ea: ”Noi ne-am cunoscut de acum 30 de ani. Doar că eram timizi”

Dana Săvuică, 53 de ani, este o femeie de afaceri fost manechin de elită din România anilor „90 și prima femeie din țara noastră care a pozat pentru Playboy, celebra revistă pentru adulți.

În prezent travel-blogger, frumoasa blondă a făcut o serie de dezvăluiri cu ocazia depănării unor amintiri din viața sa, cu ocazia emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Trucuri de „școală veche” de la bunica

Frumoasa blondă străbate mapamondul în multe vacanțe de vis, de curând revenind dintr-o vacanță foarte reușită la HVD Reina del Mar la Obzor (detalii aici), și are un parteneriat romantic reușit alături de Răzvan Enescu, după un mariaj eșuat după 23 de ani de căsnicie.

Dana Săvuică a mărturisit, amuzată, ce trucuri a învățat-o bunica ei, pentru a menține flacăra iubirii aprinse alături de alesul inimii sale. „Bunica avea patru clase primare, era de la țară, dar era superinteligentă.

«În fiecare zi din viața ta, te trezești cu cinci minute mai devreme decât partenerul tău, te duci la baie, îți dai cu ruj, îți ciupești obrajii, așa era pe vremea aia, eventual cu o picătură de parfum, apoi te întorci în pat, așa se trezește omul lângă tine!». Acesta e cel mai bun sfat”, i-a povestit Dana lui Denise Rifai.

Despre omul de lângă ea: ”Este un bărbat asumat”

A povestit cum vede relația cu iubitul său, Răzvan Enescu: „Este un bărbat asumat. Noi ne-am cunoscut acum 30 de ani. De când voiam să mergem la facultate și eram la meditații împreună. Doar că eram timizi amândoi. Apoi, el a plecat în America, iar de mine știi ce-am făcut.

Avem o relație onestă, deschisă, el mă ia așa cum sunt. Lucrul pe care i l-am spus atunci când ne-am conectat ca bărbat și ca femeie: «Ia-mă așa cum sunt, sunt o fire liberă, dar sunt foarte loială.

Dacă ai încredere în mine, este OK!». Ne-am conectat foarte frumos”.

O lecție și de la Jane Fonda

„Rețeta tinereții fără bătrânețe este să faci dragoste zilnic, să faci sex cu multă pasiune!”, a spus, nonșalantă, Dana Săvuică.

„O, Doamne! Citez vorbe ale unor femei pe care le admir. Jane Fonda, la 80 de ani, spune despre sex că este acel ingredient care-i alimentează viața și vivacitate. Și Cher… Am luat și eu astea de la ele. Nu vorbim de sexul cantitativ, ci de face dragoste cu persoana potrivită.

Simți scântei, nu mai contează cum arată corpul tău, dacă ți-au mai apărut trei riduri pe față. Nu suport falsitatea, prefer să-mi spună în față orice, decât să-mi zâmbească, iar pe la spate…

Pot înțelege orice, dar să nu mă minți. Da, am fost înșelată, clar! Și eu am înșelat, cel puțin cu gândul. Cu fapta? O doamnă nu spune niciodată!”, a reacționat Dana Săvuică.

Citește și

Val de căldură în România: ”Ajunge până la 41 de grade”