--> -->

Dana Nălbaru, „roaba lui Iisus”: „Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea”

Dana Nălbaru și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Morar. În podcast-ul ”Fain și Simplu”, apărut în online luni seara, artista a făcut declarații în premieră despre motivele pentru care a ales să se retragă din viața publică, dar și cum a hotărât să se pocăiască.

S-a retras total

Dana Nălbaru a fost una dintre cele mai iubite artiste ale anilor 2000. Fosta solistă a trupei Hi-Q a făcut furori alături de Mihai Sturzu și Florin Groza. Ulterior, s-a axat pe viața de familie. În 2007 l-a întâlnit pe Dragoș Bucur, juratul de la ”Românii au talent”.

Cei doi au acum trei copii, dintre care unul este adoptat, iar în ultimii ani Dana Nălbaru a luat decizia să se retragă din viața publică. Artista a renunțat la film, la muzică, doar recent lansând o piesă, și la viața de celebritate.

Soția lui Dragoș Bucur și-a deschis sufletul. A explicat ce s-a petrecut în viața sa în ultima perioadă și a recunoscut că s-a pocăit.

”Vreau să-l fac pe Iisus mândru de mine”

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a dezvăluit Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru a adăugat că cel mai greu moment a fost atunci când fiul său s-a îmbolnăvit și a trecut printr-o operație dificilă. „Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri.

(…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”, a spus fosta solistă de la Hi-Q.

”M-am pus pe genunchi și m-am rugat”

În ciuda situației grave, artista nu și-a pierdut niciodată credința. „Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat vedeta.

Dana Nălbaru a dezvăluit că preferă să spele haine în loc să mai urce pe scenă, astfel că o posibilă reunire a trupei din care a făcut parte este imposibilă. Iar în prezent, pe cartea sa de vizită ar sta scrise cuvintele: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

Citește și

Ce meserie a avut Celentano din Las Fierbinți înainte să ajungă celebru: munca hazlie din Coreea