--> -->

Dana Budeanu: ”Zero, nu înseamnă nimic, trebuie să vândă iar”

Dana Budeanu a revenit cu o opinie despre pandemia de coronavirus după declarațiile oferite de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care a atenționat că valul șase al pandemiei va lovi România la finele lunii august.

Budeanu spune că la mijloc e vorba de o afacere prin care se vând măști și sfătuiește românii să trăiască relaxați.

”Cașcaval”

„Nu vine niciun val șase. Știrile pe care le citiți, și care sunt valabile peste tot în lume, adică nu vă imaginați că și aici la bogați se vorbește, dar ca la bogați, doar se vorbește despre asta.

S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani jumate, voi știți asta de la mine, din prima zi. Vreau doar să vă liniștiți, că dacă anunță 10.000 de cazuri pe zi, o sută de mii de cazuri pe zi, cum s-a început și la noi, înseamnă zero, nu înseamnă nimic, trebuie să vândă iar măști și teste.

Așa e și aici, așa e peste tot, o să încerce cu o măscuță – două, voi probabil iar o să haliți”, a transmis Dana Budeanu, într-o postare în mediul online.

”Nu le haliți”

”Că mă întrebați de ce nu mai fac verdicte. Le-am făcut doi ani, pentru cine să fac, le-am făcut ca să vă apărați. Poate urmează anticipatele și o să începem verdictele. O să încerce cu măscuțe și testuțe, le haliți, bine, nu le haliți.

Nu se întâmplă nimic, nu vă bagă la ATI. Haideți, domnule Rafila, să le spuneți că așa au zis șefii la lume au zis să vă băgăm mască când intrați la metrou”, a declarat Dana Budeanu.

Citește și

Carmen Tănase și-a dezvăluit salariul: ”Eu vreau să trăiesc”