--> -->

Dana Budeanu: ”Trei miniștri sunt copiii unor foști mari securiști. Dar ăștia sunt fătălăi, mai bine veneau tații lor”

Dana Budeanu a avut o ieșire dură la adresa unor polticieni USR, pornind de la scandalul provocat de show-ul de Revelion de la TVR, precizând la Antena 3 că apelează la un ”pamflet”. A făcut comparație cu ceea ce se întâmplă în SUA și în Marea Britanie.

Apoi, a făcut acuzații explicite la adresa a trei miniștri impuși de USR, după alegerile parlamentare din decembrie 2020.

”Va fi un an extraordinar. Am mare încredere că populația acesteo țări se va trezi din ce-a însemnat anul 2020 și anul acesta va fi foarte, foarte bun. M-am uitat ce-a făcut Mugur Mihăiescu. Nimic! E mult nevoie de umor, să râdem, în această perioadă. Nimeni nu poate să-ți ia asta.

Eu am fost extrem de cenzurată să spun asta. Și pe mine m-au atacat foarte multe ONG-uri, fără succes, pentru că nu ai cum să oprești ceva natural să existe. Nu ai cum. Cum să cenzurezi râsul?! În ce sens? Oriunde pe globul pământesc, în țările civilizate, nu doar se glumește, dar toți comedianții râd de miniștri.

Uitați-vă ce pățesc Trump și Boris Johnson zi de zi. Nu intervine nici poliția, nici ONG, nimeni. Pentru că națiile civilizate râd chiar și în cele mai grele momente. În Al Doilea Război Mondial se făcea spectacole despre război, se râdea despre asta și nu cred că putem compara drama acelor ani cu ceea ce este acum.

Tot ceea ce spun ce spun eu este pamflet, trebuie să menționez. Probabil a existat această negociere dup ăalegeri și TVR trebuie să ajungă la USR-PLUS Doi Și-un sfert. E un pamflet care a ajuns în 2020 să însemne realitatea pentru că trei miniștri sunt copiii, nu rudele, copiii unor foști mari securiști.

A se înțelege, mie îmi plac securiștii mult, a nu se înțelege greșit, dar să recunoaștem această stare de fapt. Vă dau 3 nume, căutați pe net. Năsui, Drulă, Voiculescu. Eu nu am nimic, eu sunt pro-securiști. Oricum, decât fătălăii ăștia, mai bine veneau tații lor, care au fost niște șmecheri”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Citește și

ÎPS Teodosie respectă tradiția de Bobotează: ”Frica aduce boală! Invit și autoritățile”. Reacția Jandarmeriei: ”Doar 3.000”