--> -->

Dana Budeanu, revoltată de o factură colosală la curent: ”Mama a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”

Dana Budeanu este extrem de revoltată după ce părinții eu au primit facturi colosale la curent.

Tatăl nu a vrut să-și supere fiica

Creatoarea de modă a răbufnit când a văzut cât au plătit aceștia în ultimele două luni. Dana Budeanu a mărturisit că a depus reclamație la ANPC și a sunat la furnizorii de energie electrică, după ce părinții ei au primit facturi în valoare de mii de lei, în condițiile în care, în mod normal plăteau câteva sute de lei.

Tatăl creatoarei de modă nu a vrut să o supere pe aceasta cât timp era în vacanță și a mers să plătească facturile la curent în valoare de 6.500 lei.

Dana Budeanu susține că facturile la energia electrică primite de părinții ei nu sunt deloc justificate, mai ales că aceștia nu au nici aer condiționat în casă.

Două facturi – 6.500 de lei

”Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Noi plătim iahturi, vile, vacanțe, școli în străinătate, pentru niște șmecheri în energie. Părinții mei nu au aer condiționat.

Locuiesc într-o casă pentru care au plătit până acum între 400 și 600 de lei. Și brusc s-au trezit cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel.

Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent.

Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-și drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile. Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic.

N-a vrut să mă deranjeze din vacanță. S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”, a declarat Dana Budeanu într-o emisiune de la România TV.

Citește și

Elena Băsescu poartă creațiile Danei Budeanu. Câți bani a costat rochia