--> -->

Dana Budeanu, reacție dură despre relația Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”

Dana Budeanu a avut o reacție neașteptată după ce s-a aflat că Monica Bîrlădeanu este într-o relație cu Valeriu Gheorghiță.

Creatoarea de modă nu crede că aceasta va fi o poveste de dragoste de lungă durată. Imagini cu Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au apărut în presă. Cei doi au fost surprinși într-un jacuzzi, în Bulgaria, unde erau extrem de apropiați.

„Anunț populația că o cunosc pe Monica, nu e pregătit deloc!”

Actrița a confirmat relația cu medicul militar. Cel mai nou cuplu din showbizul românesc pare că nu este deloc pe placul Danei Budeanu, care nu crede în longevitatea acestei relații.

Creatoarea de modă consideră că Valeriu Gheorghiță nu trebuia să o ducă pe Monica Bîrlădeanu în Bulgaria, pentru că ea ar avea alte standarde.

„Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Că să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale.

Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el. E ca în desenele cu Tom şi Jerry, când băga peștele în gură și scotea scheletul, acesta e Gheorghiță. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla.

Memorați, e frumos să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari, domnule Gheorghiță, dumneavoastră nu știți pe unde a fost Monica”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

„Păi, ea n-a intrat în viața ei în jacuzzi cu alții”

Și a continuat: „Păi, voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi, ea n-a intrat în viață ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie”.

Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță.

Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, însă a ținut să specifice că acesta nu este căsătorit. Monica Bîrlădeanu își dorește ca povestea ei de dragoste să rămână cât mai discretă.

Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bîrlădeanu

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19. În prezent, iubitul Monicăi Bîrlădeanu face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, potrivit informațiilor publicate de Adevărul.

Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase.

Pe 2 martie 2022, Valeriu Gheorghiță a fost numit comandant al Spitalului de Urgență al SRI Prof. Dr. Agrippa Ionescu. Anunțul a fost făcut la vremea respectivă pe Facebook de fostul președinte CNCAV.

Citește și

Viorica și Ioniță de la Clejani, cadou inedit pentru Johnny Depp: „A purtat-o”