Dana Budeanu: ”Nu la știri, mă, trăiți!”

Dana Budeanu a fost invitata ultimei ediții de podcast a lui Damian Drăghici, una aniversară, după un an de când a intrat pe internet.

Influencer în ultimii ani, o voce puternică și critică în special de când a început pandemia, creatoarea de modă a avut același discurs contondent.

”Când nu ai frică de nimic, ești fericit”

”Să nu vă mai uitați la știri. Trăiți! Tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul istorie în jurul acestei nații nu a afectat sufletul românului în asemenea măsură încât să-l distrugă.

Noi ne-am adaptat întotdeauna și ne-am salvat ca nație! Vorbiți mai mult cu părinții, cu bunicii, ne-am salvat cu umor, cu nebunie, cu a face haz de necaz, ceea ce e foarte important. De cât ai, de cât poți, de cât te duce capul. Când nu ai frică de nimic, ești fericit!

Am fost învățați să trăim extrem de supuși, asta ne-a fost istoria, și nu mai știm să ne asumăm propria viața, să fim noi. Acesta e cel mai mare defect al nației! Că ne uităm: ”Sunt bine, sunt OK, crezi că mă place lumea?!”. Dar cui naiba îi pasă?! Cum ar putea să te placă toată lumea?!”, a comentat Dana Budeanu.

”Se continuă delapidarea. Ia nu mai plătiți facturile”

Ea a continuat să critice politica guvernanților care conduc destinele țării. Totodată, are sfaturi care par extreme, la prima vedere.

”N-am avut niciun conducător, a fost o bătaie de joc generală, cea mai mare delapidare din ultimii 30 de ani. O mizerie generală, tot, guvern, autorități. Au călcat în picioare oamenii. O hemoragie financiară. Se continuă delapidarea și bătaia de joc. Oamenii se supun gratis, când voi ar trebui să n-o faceți deloc!

Dacă 5 milioane de oameni nu-și mai plătesc deloc factura, de luna viitoare nu mai vine! Așa a fost în America, poporul n-a mai vrut să achite taxa de război. Ce nu pricepem noi este că noi suntem câteva milioane, iar ei câțiva.

Oamenii au trăit această mascadară fiindcă au fost formatați astfel prin intermediul internetului! Nu tot globul s-a supus, asta se dă la știri, nu s-a supus nici dracu prin America de Sud, Africa sau mai știu eu ce. Astea sunt bazaconii. Oamenii au fost educați ani de zile spre supunere”, a mai zis Dana Budeanu.

”Frica implementată prin media”

Părerile ei despre pandemie și conflictul din Ucraina?

”Un pic au apăsat pe accelerație după ce le-ai dat toate datele. Lumea nu s-a schimbat după acești doi ani. Am văzut doar nivelul la care umanitatea a ajuns după zecile de ani. Am uitat de noi! Cum să-ți spună cineva când și cum să respiri?!

Oamenii nu s-au trezit nici când au pus mâna pe copiii lor! V-ați abandonat copilul! Tu pentru copilul tău, omori!

Nu cred că mascarada asta a schimbat ceva dramatic în oameni, așa erau și înainte, doar au ieșit multe lucruri la suprafață. Acum, e tema inventată cu războiul, apoi cu încălzirea globală. Frica este implementată prin media.

Oamenii se uită și cred, chiar dacă au fost mințiți, că sunt pregătiți de ani de zile să halească. Mintea lor a fost programată”, a comentat ea.

Citește și

Târgul de Turism al României: superoferte