--> -->

Dana Budeanu: „Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș”

Dana Budeanu apreciază talentul câștigătorului ultimei ediții a concursului ”Românii au talent”, Rareș Prisacariu, în vârstă de șapte ani și câteva luni.

Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent” 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro în finala emisiunii, care a avut loc vineri seară, la Pro TV.

După victoria lui, în mediul online, internetul s-a împărțit în două

Unii nu i-au recunoscut talentul micuțului la recitat și i-au contestat monologul despre întâlnirea lui cu Dumnezeu prezentat în finala show-ului, în timp ce alții l-au felicitat pentru cărțile citite, pentru momentele lui de la „Românii au talent” 2023.

Printre cei care i-au recunoscut talentul lui Rareș Prisacariu se numără și Dana Budeanu, care a avut un mesaj special pentru câștigător.

Dana Budeanu: „Ne rugăm și ne trezim cu Dumnezeu în suflet”

„EȘTI O MINUNE DE COPIL! PUNCT! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile! Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie! Copii CĂ EI! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?”, s-a întrebat Dana Budeanu, care a dezvăluit că ea și fetele ei gemene obișnuiesc să se roage dimineața și seara.

„Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU! JOS LABELE DE PE RAREȘ!”, a încheiat ea mesajul postat azi în mediul online.

Rareș Prisacariu a citit peste 200 de cărți

Rareș Prisacariu e pasionat de citit și de recitat. „Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți”, s-a prezentat micuțul în preselecțiile emisiunii „Românii au talent”.

Și a continuat: „Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă.

La «Românii au talent» nici nu visam să vin, mama m-a înscris și când am auzit seara că o să trec mai departe m-au trecut toți fiorii mei. Când o să văd atâta lume, juriul, o să mi se urce sângele la cap de bucurie”, a declarat Rareș, care a prezentat mai multe monologuri în emisiunea de la PRO TV.

Citește și

Dan Negru a răbufnit după eșecul României în semifinala Eurovision: „Țopăim în toate limbile când ni se întinde mâna peste prăpastie”