Dana Budeanu, dezlănțuită: ”Luați un specialist de unde petrec ăia pe mese. Asta e boală pentru săraci”

Dana Budeanu a criticat restricțiile impuse de autorități cu ocazia pandemiei de coronavirus. Cu opinii dure, fără menajamente, în spațiul virtual și la TV, designerul vestimentar nu este de acord cu multe dintre detaliile impuse de oficialități.

În emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, Dana Budeanu nu l-a menajat pe șeful DSU, Raed Arafat. ”Eu n-am cum să respect regulile unor autorități… Domnul Arafat e supărat pe mine. Să mai facem și caterincă, domnu’ Arafat. Și eu sunt supărată că v-ați bătut joc de noi un an. Trebuia să rămâneți la salvări, că acolo v-am lăudat!”.

Dana Budeanu a mai spus că România ar fi trebuit să apeleze la specialiști din alte țări unde pandemia a fost parcursă cu rezultate bune. ”Noi un an de zile am terorizat populația. De ce nu chemați pe unul din Wuhan? De ce nu chemați un specialist. Suntem singura țară din Europa care stăm cu școlile închise din martie!

E clar că nu vă descurcați și asta nu este nicio tragedie. N-am fost pregătiți pentru pandemie, nu e nicio problemă. Chemați un specialist din țările alea unde petrec ăia pe mese. Unde toți sunt negativi. Îl întreb pe domnu’ Arafat sau pe domnu’ Rafila, sau pe maciupiciu de la Grupul de Comunicare. De ce n-ați sunat în Ucraina unde e totul OK?

Prin Dubai, să ne aducă doi, trei specialiști ca să facă ce s-a făcut acolo. Să ne scoată și pe noi, așa mici, sclavi, cum suntem. De ce nu fac apel internațional?”. Dana Budeanu este de părere că autoritățile nu au informat populația cum ar fi trebuit vizavi de procesul de vaccinare.

”Noi nu ne testăm înainte să ne vaccinăm? Nu trebuie să fii negativ? N-ai voie să te vaccinezi dacă ai boala! Cum mergem la vaccin, ne încolonăm? Nu trebuie să ne testăm, să fim negativi? Vaccinul ăsta funcționează și dacă ești pozitiv? Că nu ești verificat. Nu cred că o să fim sclavii vaccinurilor. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt sănătoasă tun! Nu sunt antivaccin!

Sunt deschisă, nu spun eu ce să facă lumea. Eu nu mă vaccinez. În 21 de ani eu n-am răcit, mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Eu am călătorit tot anul, în 2020, fără mască. Dacă stai la Business în avion stai fără mască, dacă stai la Economic, cu săracii, obligatoriu cu mască. Cine mă contrazice ori e prost, ori minte! Eu sunt un om extrem de sănătos, mă îngrijesc și nu cred să sunt un pericol”, a mai comentat Budeanu.

Nu a încheiat înainte de un ultim cap de acuzare. ”O să repet până la finalul acestei mascarade, că această boală este strict pentru săraci. Această situație este strict pentru săraci. Ați dat șapte mii de măsuri pe care le-ați contrazis. Acum, vă așteptați ca noi să fim docili și să nu ne opunem la nimic. Eu ca cetățean cum pot să am încredere în autorități care au prescris tratamente și după le-au anulat. Și-acum urlați că n-avem încredere? În ce să am încredere?”, a concluzionat Budeanu.

Citește și

Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, ținta unei escrocherii: ”Jenant”

No Comments Yet

Comments are closed