Dana Budeanu despre unele intervenții estetice: „Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck”

Dana Budeanu a răbufnit și a criticat femeile care nu recunosc că au intervenții estetice.

Creatoarea de modă este de părere că orice intervenție de înfrumusețare se observă. Dana Budeanu a răbufnit la adresa femeilor care nu recunosc că au călcat pragul medicului estetician.

Creatoarea de modă nu este împotriva intervențiilor estetice, însă nu înțelege de ce unele vedete nu vor să recunoască atunci când fac o schimbare evidentă.

„Flecuri în loc de buze”

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck. Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca niște branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți”, este de părere Dana Budeanu.

Vedeta consideră că fiecare femeie ar trebui să fie asumată și să nu mai încerce să mintă, mai ales când schimbările sunt evidente.

Cine e ”cel mai șmecher doctor estetician” din România

Creatoarea de modă consideră că multe fete nu se documentează înainte de a merge la un medic, astfel că ajung pe mâna celor care nu au nicio legătură cu această meserie.

„Voi când vă uitați la Angelina Jolie, la Jennifer Lopez și la Beyonce, să știți că ele au niște doctori doar ai lor, care lucrează doar cu ele.

În România există doctor Constantin Stan, cel mai șmecher. Când nu o mai fi el, va fi jale. Când începi acest drum, te duci doar la doctorul ăla, nu cum mergeți voi, la bucătari, la ospătari care sunt și esteticieni.

În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician, care face un curs de cosmetică și învață să șteargă gene, să facă sprâncene și îți bagă și 2-3 seringi de botox. E cea mai mare nenorocire.

Pentru a interveni pe fața cuiva trebuie să știi anatomie, unde se află fiecare mușchi, etc.”, a completat controversata divă pe aplicația Verdict by Dana Budeanu.

Ce operații estetice are Dana Budeanu

În urmă cu mai mulți ani, creatoarea de modă vorbea despre intervențiile estetice și recunoștea ce schimbări a făcut ea.

„Este aberant să nu acceptăm că medicina evoluează, să ignorăm acest lucru. Sfatul meu este să nu faceți rabat la bani și la specialiști când vine vorba despre o astfel de intervenție. Mi-ar fi un pic teamă, însă, de orice intervenție care are legătură cu fața.

Să îmi refac sânii nu mi-a fost frică, pentru că voiam să revin la sânii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan și sunt foarte mulțumită”.

Citește și

Andreea Raicu a povestit de ce s-a despărțit de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”