Dana Budeanu atac virulent vizavi de scandalurile din poliție: ”Nu înțeleg”

Dana Budeanu a comentat scandalurile din Poliția Română. Influencer, nu doar creatoare de modă, Budeanu spune că problemele din această structură sunt generate de pregătirea necorespunzătoare și de faptul că poliția e supusă unei campanii de distrugere.

”Niciun fel de poliție”

„Situația din MAI, felul în care este prezentată Poliția Română, singura instituție care trebuie să apere cetățeanului, ea este o extensie a noastră, noi nu mai avem nimic fără poliție, nu există niciun fel de poliție.

Pentru cine nu realizează, să rămână în casă cu masca pe ochi. E un plan de distrugere a imaginii poliției. E un subiect extrem de greu”, a declarat Dana Budeanu.

Întrebare

”Ce am citit în aceste zile este o nenorocire. Situația în care poliția se află astăzi aparent sunt probleme rezolvabile de mâine, problema e una de siguranță națională.

Și nu înțeleg de ce de 10 ani de când se încearcă distrugerea poliției, nu înțeleg cum SRI, care trebuie să ne protejeze tot pe noi de zece ani, nu ia atitudine față de ceea ce se întâmplă în MAI și în special în poliție”, a comentat Dana Budeanu.

Citește și

Giovanni Becali, despre Nole Djokovic: ”A stat ca un țigan, să se certe cu ei”