Dan Petrescu și-a trimis omul în Rusia! Cu cine ar putea semna

Dan Petrescu a reușit o performanță uimitoare aseară, să califice CFR Cluj în primăvara europeană după un parcurs uluitor în care a trebuit să scoată pentru a ajunge în grupe trei formații tari: Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic. 12 puncte a acumulat ”Bursucul” cu formația antrenată de el în acest sezon. Această performanță a atras atenția multor echipe din vestul și din estul Europei.

Fanatik.ro scrie că Dan Petrescu are o ofertă concretă de la FK Soci, formație despre care se spune că ar fi a lui Vladimir Putin. Sursa citată spune că antrenorul și-ar fi trimis deja secundul pe care l-a avut la mai multe formații din Rusia și în China să semneze cu rușii. Este vorba despre Bogdan Aldea.

Orașul Soci este considerat perla Mării Negre. Este o localitate încântătoare și deși este în Rusia, nu este deloc frig! De exemplu, astăzi sunt 13 grade, cu 5 mai mult decât la București.

Rămâne de văzut dacă Dan Petrescu va accepta oferta rușilor sau va continua la CFR Cluj pentru a o duce cât mai sus în primăvara europeană.

Citește și:

Simona Halep, apărată de Ion Țiriac: ”Pune-o acolo”

No Comments Yet

Comments are closed