Dan Petrescu s-a făcut și mai rău! Mesajul antrenorului campioanei

Apele au fost tulburate la CFR Cluj săptămânile trecute din cauza informațiilor apărute în media că Dan Petrescu este ofertat din străinătate și are bagajele făcute.

Numele românului a apărut pe lista antrenorilor care ar putea ajunge fie la Legia Varșovia (Polonia), fie la Sochi (Rusia). ”Bursucul” a avut o reacție vehementă vizavi de aceste discuții și a transmis un mesaj clar, inclusiv agentului Nicolae Pârnău care a vorbit despre oferte pentru Petrescu.

”Nu e agentul meu, e fostul meu agent. Eu am avut mereu mai mulți agenți. L-am rugat să nu mai vorbească în numele meu și cred că a înțeles că nu trebuie să mai declare nimic despre mine vreodată. Sunt liber și eu decid cum îmi continuu cariera. N-avea voie să facă acele declarații fără să mă întrebe și pe mine. Ofertele sunt din ziare. Vă spun sincer că nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă și n-am avut nicio ofertă! Și ar trebui să fie oferta corectă să plec undeva. În acest moment, sunt foarte bine la CFR, nu sunt blazat, sunt foarte fericit și vreau să câștig multe meciuri”, a spus tehnicianul. Diseară, ardelenii joacă în Gruia contra Chindiei Târgoviște.

Citește și:

Moment istoric pentru Boloni! Și un rezultat pe măsură