--> -->

CFR Cluj dă lovitura verii! Bicfalvi nu vrea

CFR Cluj a bătut palma atât cu Farul, cât și cu Jefte Betancor (28 de ani) pentru transferul atacantului spaniol.

UPDATE Ora 10:00

Cele două grupări au anunțat oficial transferul, unul care vine să completeze un mercato spectaculos până acum pentru multipla campioană a României, câștigătoarea ultimelor 5 sezoane din Liga 1.

Știrea inițială:

250.000 de euro pentru Farul

CFR Cluj a rezolvat transferul lui Jefte Betancor, al doilea golgheter al Ligii 1 în sezonul 2021/2022, cu 16 goluri, susține Gazeta Sporturilor.

CFR Cluj va plăti 250.000 de euro pentru Betancor, plus bonusuri în funcție de viitoarele performanțe ale echipei, precum calificarea în grupele unei competiții europene.

Bicfalvi continuă în Rusia

Pentru transferul lui Jefte Betancor a insistat Dan Petrescu. CFR Cluj s-a orientat către iberic după ce a tatonat pista Eric Bicfalvi, numai că românul de la Ural a transmis că vrea să-și continue cariera în Rusia.

Jefte Betancor a ajuns în România în septembrie 2020, când FC Voluntari l-a adus din Austria, de la SV Ried. În vara lui 2021 a mers fără sumă de transfer la Farul, unde a impresionat: 16 goluri și două pase decisive în 36 de meciuri.

În decembrie 2021 a fost numit „cel mai bun fotbalist străin din România al anului” în tradiționala anchetă a Gazetei Sporturilor din finalul de an.

Citește și

FCSB, prima afacere a verii: ”Ne-am înțeles, prețul e acceptabil”