Dan Petrescu încinge duelul cu FCSB: ”Acestea sunt legile”. Gest important al antrenorului

Antrenamentele, oficiale, ale echipelor din Liga 1 pot începe de la jumătatea lunii mai, chiar dacă FCSB a demarat mai devreme, detaliu ce a atras o anchetă din partea Poliției, care s-a autoterizat după imagini de la baza din Berceni apărute în media. Apoi, din partea a doua a lunii iunie, va reîncepe campionatul, iar prima etapă propune un derby între CFR și FCSB în Gruia.

Dan Petrescu a declarat la Pro X că a fost surprins de faptul că Bogdan Vintilă a făcut antrenamente cu jucătorii și le-a dat peste nas roș-albaștrilor. ”Când am văzut imaginile m-am șocat puțin. Știam că nu avem voie să ne antrenăm și când am văzut o echipă împreună, nu am înțeles. Nu e normal ca acum să se antreneze toți împreună. Acestea sunt legile și ordonanțele”, a comentat antrenorul.

După iureșul iscat în jurul lui Alin Minteuan, vizavi de salariile restante neacordate, Petrescu a transmis că el a renunțat la un salariu. De fapt, a amânat momentul obținerii lui. ”Am renunțat la salariul pe luna februarie, le-am zis șefilor să mi-l plătească atunci când vor avea bani. Am înțeles că este o perioadă cu probleme”, a spus ”Bursucul”.

Citește și

Ordinul lui Orban: ”Decontăm asta!”

No Comments Yet

Comments are closed