Dan Petrescu îi oferă replica lui Hagi după succesul magnific cu Celtic

Dan Petrescu scrie din nou istorie în România și demonstrează că este la ora actuală cel mai bun antrenor român în activitate. A reușit cu CFR, echipă care anul trecut era eliminată din Europa de o formație no-name din Luxemburg, Dudelange, să califice echipa în play-off-ul Champions League după meciuri cu Astana, Maccabi Tel Aviv și acum Celtic, formații cu bugete mult mai mari decât campioana României.

”Bursucul” a demonstrat la finalul meciului că e domn, și i-a dat replica lui Gheorghe Hagi.

”L-am sunat pe Hagi, i-am spus că îl voi respecta toată viața mea, i-am spus că nu îl ajută cu nimic dacă va ataca CFR. Nu va câștiga meciuri. Hagi e cel mai mare jucător din istoria fotbalului și un antrenor extraordinar. Doamne ajută să nu mai aibă nicio declarație legată de CFR. Am primit patru mesaje de la Hagi de felicitări, cred că i-a părut rău de ce a zis”, a declarat Dan Petrescu.

Ce declarase ”Regele”:

”Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Pe Dan, că CFR e campioană sută la sută. V-ați uitat la meciurile cu Astana? Bani mulți, cheltuiți de pomană! Nu o să se supere prietenul meu Dan! Și dacă se supără, îi trece! Dacă nu, ne vedem când jucăm, care pe care, să vedem cine câștigă!

Schimb toată echipa și-l bat, că și asta a zis, că el a fost primul din Liga 1 care a schimbat echipa… Mă Dane, ai fost plecat prin China. Noi am schimbat și în play-off, și în Cupa României și tot am câștigat. Eu zic, poate să fie și frate-miu! De ce să tac? Dacă se supără, să fie sănătos!”, a declarat Gică Hagi după remiza cu Botoșani, 2-2.

Citește și:

Ce spune Simona Halep despre succesul Biancăi Andreescu