--> -->

Dan Petrescu, foarte supărat: ”Asta e problema vieții mele”. A cerut urgent un transfer

Dan Petrescu era afectat după meci! ”Nu mai avem voie să punem jucători pe lista UEFA, nici dacă îi luăm pe Maradona și pe Pele”, a reacționat antrenorul după remiza cu Young Boys Berna (1-1).

”Toate echipele își dau viața cu noi. Am avut și un penalty clar, asta e problema vieții mele, VAR nu e unde trebuie! Am avut ocazii mari, inclusiv Pereira pe final, am făcut 4 puncte și cred că e fantastic până acum.

Eu mi-am spus mereu nemulțumirea. Am zis de multă vreme că vreau fundaș! Înainte să se întâmple cu Cestor și cu Vinicius. Dacă mi se rupe și Burcă? Nici nu știu dacă mai poate, săracul, la cât a jucat. Mai sunt Ciobotariu și Manea, care a jucat foarte bine. Mai îmi trebuie cel puțin un fundaș central. Dan Petrescu nu joacă fundaș central, nu joacă mijlocaș central, are nevoie de fotbaliști dacă vrei campionatul. Și să și ajungem departe în Europa.

Eu sunt mulțumit de băieți, n-am ce să le reproșez, decât golul ăla luat din out. Și am și lucrat out-uri în apărare, azi dimineață. ȚSKA Sofia e o echipă foarte bună, v-am zis, mereu se adeverește ceea ce zic.

Citește și

Duel pentru Dinamo?! Solicitarea lui Nicolae Badea la LPF