Dan Petrescu, explozie de nervi: ”Ne-au ciuruit, gata!”. A plecat din interviu

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost extrem de nervos după remiza cu Universitatea Craiova.

CFR s-a îndepărtat de titlu

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova s-a disputat duminică seară, în cadrul etapei a șaptea a play-off-ului din Superliga, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de către Muhar, în minutul 66, respectiv Ivan, în minutul 69.

După această partidă, Dan Petrescu s-a prezentat extrem de nervos la interviu.

Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat deranjat de maniera de arbitraj de la această întâlnire, dar a făcut referire și la celelalte jocuri din play-off.

Antrenorul campioanei consideră că echipa din subordine este dezavantajată de către arbitrii din România de când a fost implementat sistemul VAR.

Calculele lui Dan Petrescu: ”Șapte din șapte”

„Ce să mai spun, nu mai spun nimic. Șapte din șapte. Ne-au ciuruit, ne-au curățat. Toate deciziile VAR, împotriva lui CFR. Păi, ce facem domnilor? Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul este să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine.

O să vedem ce o să facă echipele în Europa.

(n.r. arbitrul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova, Radu Petrescu) A fost anti-CFR. Ce să mai vorbim despre fotbal? E istorie fotbalul. E al șaptelea meci din șapte. Gata, nu mai am ce să vorbesc”, a spus Dan Petrescu, la flash-interviul de după meci.

Citește și

Horia-Roman Patapievici n-a vrut să fugă din țară: „Există ceva în mine de țăran”