Dan Petrescu, dezlănțuit: ”Doamne ferește, e clar, toată țara vede cine trebuie să ia campionatul!”

CFR Cluj s-a apropiat la un punct de U Craiova după victoria de serviciu din această seară cu Gaz Metan (2-0), goluri Deac și Djokovic. Ardelenii aveau nevoie de acest succes pentru a continua bătălia pentru titlu, având în vedere că mai sunt trei etape de disputat. ”Feroviarii” s-au impus fără prea mari bătăi de cap, chiar dacă au încheiat duelul în 10 oameni.

Iar ultima rundă propune un derby de 5 stele, pe ”Ion Oblemenco”, U Craiova – CFR Cluj. Până atunci, etapa viitoare propune confruntările FC Botoșani – U Craiova și FCSB – CFR Cluj, două meciuri foarte tari! ”Știam că medieșenii se vor așeza bine în teren, că va fi greu să-i desfacem. De mult n-am mai trecut printr-o asemenea perioadă la CFR Cluj. Am căzut psihic după partida pierdută cu Craiova, a fost și acel meci de la Giurgiu, când am fost egalați pe final. Ne așteaptă meciul foarte greu de la FCSB. Așa e-n fotbal: poți conduce tot campionatul, apoi să fii nevoit să urmărești o altă echipă”, a comentat Adrian Păun.

hotel iceberg balcic-->

Ciprian Deac a vorbit și el după meci: ”Se vede o viteză în minus, se simte că toți ne-am întors după două luni de pauză. Nu doar la noi, la toți. Totul depinde de noi, dacă vom câștiga toate meciurile, vom fi campioni. Sper ca arbitrajele să nu influențeze finalul de sezon, până acum n-au fost probleme foarte mari. Jucătorul român găsește tot timpul o scuză, noi suntem campioni la scuze! Trebuie să redevenim la formația care eram înainte de pandemie. Sper să fim campioni până la meciul de la Craiova, deși va fi foarte greu”.

hotel pam beach olimp-->

Dan Petrescu a sintetizat partida: ”Știam că Mediașul e bună la fazele fixe. De când sunt eu antrenor, CFR n-a avut presiune ca acum. Am avut și crispare, nu am bătut bine fazele fixe, la început. În partea secundă, am fost mai inventivi, dar Boli a luat acel cartonaș stupid, riscam să fim egalați ca la Astra. Boli a avut probleme personale, e învățat foarte rău de cei de lângă el! Sunt și alți povățuiți greșit. I-am făcut salariu mare, l-am luat în China și i-am dat milioane, dar așa e viața: Dumnezeu l-a pedepsit și pe el, a dispărut și a reapărut la echipă!

Doamne ferește ce se întâmplă în România, sincer mi se pare incredibil! Se vede interesul, cine trebuie să câștige campionatul. Hațegan a arbitrat CFR cu Mediaș și Bârsan Craiova cu FCSB. Eu zic că și astăzi am avut două penalty-uri în plus. Noi n-am primit mai nimic, am obținut un penalty pe care oricum trebuia să ni-l dea. VAR trebuia! Arbitrii să ne lase în pace, eu știu că vom fi dezavantajați la următorul meci. Hai să luăm fazele să vedem cine e cel mai dezavantajat din play-off. La meciul decisiv, Comisia va alege ce e mai bine pentru Craiova!

Să vedem și ce vor cei de la Botoșani de la viață. Nu mă aștept ca să se mai împiedice Craiova! Cei de la FCSB vor juca pe viață și pe moarte cu noi. Noi nu suntem doriți să fim campioni, vor pe altcineva pe locul 1”.

 


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed