Dan Petrescu, detalii despre transferuri. Ce jucători mai vrea

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit astăzi despre cele cinci transferuri de până acum și promite că nu se va opri aici. La formația din Gruia au venit până acum Mario Rondon, Luis Aurelio, Andrei Burcă, Mateo Susis și s-a întors Cosmin Vâtcă.

“Ţinând cont de faptul că nu putem cheltui prea mulţi bani pe jucători, nu e uşor să găseşti jucători liberi care să joace la campioana României. E foarte greu şi liberi, şi foarte buni.

hotel iceberg balcic-->

Până acum eu zic că am ales destul de bine, mai rămâne de văzut dacă jucătorii pe care i-am ales vor confirma, pentru că una e să joci la Mediaş şi una e să joci la CFR Cluj. Aici rămâne de văzut dacă jucătorii pe care i-am luat de la Mediaş vor confirma.

hotel pam beach olimp-->

Susic a mai fost la CFR Cluj şi a jucat bine, în Moldova era căpitan de echipă, juicător care ştie clubul, jucător profesionist şi a fost încântat să se întoarcă.

Va trebui să alegem între el şi Tiago, şi Tiago era liber dar Tiago Lopes a cerut foarte mulţi bani şi nu am putut să-l achiziţionăm. Îmi plăcea şi de el, era un jucător bun dar eu zic că şi Susic e o achiziţie foarte bună.

Burcă e un fundaş care mi-a plăcut şi acum doi ani când am luat campionatul, când am fost de la început până la final la cârma echipei, ştiam că are potenţial şi când am auzit că e destul de ieftin şi că îşi doreşte să vină m-a interesat foarte mult mai ales că în zona fundaşilor centrali sunt ceva probleme cu Vinicius care are o vârstă, Boli care încă nu se ştie ce va face, sperăm să-l rezolvăm şi pe Boli.

Îl avem pe Lang care a reziliat contractul, deci aveam nevoie neapărat de un fundaş central, chiar e posibil să mai vină încă un fundaş central în pregătiri”, a declarat Dan Petrescu.

Citește și:

Veste bună pentru fanii care vor veni la București la Euro 2020


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed