--> -->

Dan Petrescu demolează arbitrajul: ”Doi ani de suspendare iau”. Detaliul care nu-i convine

CFR Cluj s-a chinuit în deplasarea de la Mioveni, câștigată pe final, scor 1-0, cu ”lanterna roșie” a clasamentului.

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei, a fost extrem de supărat pe arbitrajul brigăzii lui Horia Mladinovici.

Dan Petrescu a cerut penalty în minutul 67 al partidei de la Mioveni, la scorul de 0-0, când Garutti l-a lovit pe Yeboah în careu. Antrenorul campioanei a răbufnit pe banca de rezerve, și-a făcut cruce, iar la final a criticat dur arbitrajul.

”Eu îi văd să se salveze”

”E al 33-lea meci pentru noi, s-a văzut o stare de oboseală, nu am jucat foarte bine astăzi. Le-am promis zile libere în funcție de rezultat. Îi lăsam și la 0-0, eu nu mă supăr când nu iau gol. Se vede mâna antrenorului pe care îl au acum cei de la Mioveni (n.r. interimarul Marius Stoica), îi felicit pe toți de aici, pe jucători. Au jucat bine cu noi, cu Farul. Sincer, la cum au jucat azi, îi văd să se salveze.

Dacă aș vorbi ce gândesc acum despre arbitraj, iau vreo doi ani de suspendare. Și după Rapid am fost cuminte, deși n-a fost corect. Lăsați-mă în pace!

Am fost cuminte după Rapid, dar ajunge! Au fost mult prea multe faze. Astea mă deranjează. Nu vreau să fiu suspendat, nu aș vrea să vorbesc. Să vadă faza cine trebuie să vadă. Să ne lase în pace! Dacă echipa nu joacă, asta e. Dar lăsați-ne în pace!”, a reacționat tehnicianul.

”De ce avem VAR?!”

”Eu nu înțeleg de ce avem VAR. Penalty clar, te uiți la VAR. Ce rost mai are să ne luptăm între noi? Nu vreau să fiu suspendat, mereu pierde echipa când nu sunt. Am fost foarte supărat.

Nu vine bine pauza. Am câștigat toate meciurile în ultima vreme. Mie nu îmi plac zilele libere. Nu îmi place pauza, voiam să mai jucăm! Eram într-o formă bună, aveam victorii”, a comentat Petrescu.

Citește și

Când se deschide Târgul de Crăciun din București. Un brad uriaș, patinoar și roata panoramică, printre atracții