Dan Nistor, conflict de la distanță cu Papură! Gestul mijlocașului

U Craiova a înregistrat a patra remiză consecutivă, 1-1 la Giurgiu, contra Astrei. Se resimte din plin presiunea în echipa oltenilor, aflată în luptă pentru titlu cu CFR Cluj și cu FCSB.

Corneliu Papură a intrat în conflict cu una dintre vedetele echipei, Dan Nistor. Mijlocaşul a fost schimbat în minutul 83, cu Mihai Căpăţînă, şi a avut o reacţie foarte nervoasă.

Ex-dinamovistul a vociferat la ieşirea de pe teren şi şi-a aruncat mânuşile în momentul în care s-a apropiat de bancă. Iar apoi a refuzat haina care i-a fost oferită de unul dintre membrii din staff. Corneliu Papură, suspendat, a văzut din tribună toată această scenă.

Nistor este cel care a oferit pasa decisivă pentru Cicâldău la reuşita Craiovei de la ultima fază a primei reprize. A plecat de la limita ofsaidului şi a întors la marginea careului, iar Cicâldău cu un şut plasat.

Dan Nistor nu a marcat niciun gol în acest sezon pentru Craiova. A fost scos şi în finalul partidei cu Sepsi. Nu este ceea ce dorește el însuși de la el, dărămite ce vor oficialii ”câinilor”. Nu a reuşit să marcheze niciun gol în cele 17 partide disputate în Liga 1. A ajuns la trei pase decisive, după ce a contribuit şi la golul lui Cicâldău de la Giurgiu. Nistor a fost schimbat şi în partida cu Sepsi, prima din 2021. A ieşit atunci în minutul 81, tot pentru a fi introdus Căpăţână.

Universitatea Craiova are 34 de puncte după 17 partide disputate în Liga 1. Este la trei puncte în spatele rivalelor din lupta pentru titlu, CFR Cluj şi FCSB. Ilfovenii nu şi-au jucat partida din această rundă şi vor înfrunta marţi pe Viitorul.

Citește și

Ludovic Orban, reacție după vaccin: ”Nu demisionez”. Reacție și pentru Rareș Bogdan