--> -->

Dan Negru: ”Un singur politician mi-a dat țeapă cândva. E la pușcărie azi”

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România și a vorbit despre provocările pe care le-a avut în cariera sa.

Vedeta de la Kanal D a povestit și despre neseriozitatea unui politician de la noi.

Prezentatorul TV lucrează de foarte mulți ani în televiziune și a avut o mulțime de provocări în această perioadă. Dan Negru a povestit că i s-a întâmplat o singură dată ca invitatul să anuleze în ultima clipă prezența în emisiune.

Prezentatorul de la ”Jocul cuvintelor” a specificat că este vorba despre un politician, care acum se află în spatele gratiilor.

Ironie fină

”E dificil când ai un invitat care te anunță că nu mai vine în ultimul minut. Am pățit-o o singură dată în toată cariera mea și am avut sute de invitați.

În show-urile mele toți au fost paroliști. Un singur politician mi-a dat țeapă cândva. E la pușcărie azi, dar nu din cauza asta. Ha, ha…”, a dezvăluit Dan Negru pentru Fanatik.

”Televiziunea din România are mulți prezentatori mediocri”

Având o experiență mare în televiziune, prezentatorul știe și ce se întâmplă uneori în spatele camerelor de filmat. Dan Negru este de părere că există prea mulți prezentatori mediocri și sunt de multe ori angajați pe pile.

”Televiziunea ar trebui să renunțe la găști. Azi, televiziunea din România are mulți prezentatori mediocri pentru că există găști de producători/directori TV care își angajează pile, neamuri sau yesmeni. Confortul lor de a lucra cu oameni comozi a făcut că televiziunea să decadă mult ca business în România”, este verdictul dat de Negru.

Citește și

Eduard Novak, sacrificat de către premier! Care sunt motivele