--> -->

Dan Negru uluit de Grecia: ”Acolo e ghetou. Litoralul un fel de Eforie 90”

Dan Negru se află zilele acestea în Grecia, locul în care în fiecare vară, zeci de mii de turiști români își petrec vacanțele.

Concluzia vedetei Kanal D e clară: în România sunt condiții mai bune, conform opiniei sale. Dan Negru a rămas uluit de ceea ce a găsit în Grecia, tărâmul vacanțelor de vis ale românilor.

Discurs dur

”Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice a ajuns de mult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor 90”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Negru crede că România oferă condiții mult mai bune în materie de turism decât cele din Grecia.

”Suntem mult peste ce are Grecia azi”

”Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare într-o țară în care statul a eșuat. Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism.

Dacă noi aveam tradiția și istoria Greciei și prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți. Suntem mult peste ce are Grecia azi ! Noi, cei asupriți mereu în istoria noastră n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor.

În 200 de ani de la independență, Grecia a intrat în faliment de 7 ori. Când ni se pare că alții sunt mai mari decât noi, să ne ridicam din genunchi!”, adaugă acesta.

Citește și

Lidia Buble: ”Mergeam prin magazine și luam din biscuiții ăia. Nu ziceam că e furt”