Dan Negru supărat de turismul românesc, Mircea Badea replică acidă: „Ăsta e în Japonia”

Dan Negru se află în vacanță în Japonia, iar de acolo își ține la curent fanii cu tot ceea ce face.

Recent, acesta a făcut o postare în care abordat subiectul Muntelui Fuji. El a spus că România nu a reușit să-și promoveze imaginea în mod eficient. La scurt timp după mesajul publicat de acesta, Mircea Badeaa reacționat dur.

Ce l-a enervat pe Dan Negru

„Mă uit cu «ciudă» la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta. Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară. Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară apoi i-am băgat în pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași.

Îl promovăm pe Dracula care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker. La noi turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi.

Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială. Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare. Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm!”, a scris Dan Negru pe pagină sa de Facebook.

Replică ironică

Mircea Badea a răspuns cu o replică acidă la postarea lui Dan Negru.

„Nu mă interesează nimic din ce spune Dan Negru. Nimic. Nu mă interesează complexele lui culturale, nu mă interesează că e disperat să aibă dimensiune socială și culturală, deși nu are. Nu, nu mai interesează deloc”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale, potrivit Impact.

„Ăsta este în Japonia, înțelegi. În Japonia în vacanță și de acolo îl freacă turismul românesc și scrie el, face praf auzi, deci nu, n-ai… «Mă uit cu ciudă la muntele Fuji», nu, n-am… Doamne, ferească Dumnezeu”, a mai completat Mircea Badea.

Citește și

Fiul lui Țiriac i-a luat apărarea Soranei Cîrstea: ”Vreau să știe toată lumea”