--> -->

Dan Negru s-a dezlănțuit: ”Eu am fost complice”. Pe cine numește ”păcălici”

Vedeta TV Dan Negru critică dur modul în care a ajuns orașul său natal, Timișoara.

Dan Negru s-a dezlănțuit într-o postare pe Facebook scrisă cu ocazia zilei orașului său, Timișoara.

În mesaj, Negru taxează politicienii care au condus urbea de-a lungul timpului, fără să ofere însă vreun nume anume.

”Noi am votat toți păcălicii”

”E ziua Timișoarei. N-am plecat niciodată de acolo și de vreo 23 de ani încă mă consider venit în delegație la București. Timișoara e orașul natal al inimii mele… Dacă Timișoara e mai tristă azi, e din vina mea, a părinților mei, a rudelor mele, a vecinilor mei…

Noi am votat in anii ăștia toți păcălicii! Orwell avea dreptate: ”Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători nu este victimă, ci complice”. Eu am fost complice!”, a reacționat Dan Negru.

”Acum, e rândul nostru”

”Minilecția de istorie natală continuă: ”Banatul nu s-a unit cu România la 1 Decembrie 1918. A făcut-o abia pe 3 August 1919. De asta ziua Timișoarei e azi.

Opera din centrul Timișoarei a fost construită de Karoly Kuttel, primar al Imperiului Austro Ungar, care și-a cheltuit o mare parte din averea personală pentru construcția clădirii. A murit la 57 de ani și n-a apucat s-o vadă terminată.

Acum e rândul nostru, ăștia care suntem complici cu păcălicii. Asta însă nu mă face să nu iubesc Timisoara. Locul natal îți e cu atât mai apropiat cu cât ești mai departe de el…”, a adăugat Dan Negru.

Citește și

Mircea Badea, ironic cu George Buhnici: Uite, minorul”