--> -->

Dan Negru, proiect spectaculos cu Florin Piersic

Dan Negru face parte din echipa Kanal D, unde prezintă emisiunea ”Jocul cuvintelor”. Din toamnă, omul de televiziune va fi gazda unui alt proiect, tot un game show.

Un format de succes

Din toamnă, Dan Negru (51 de ani) va prezenta la Kanal D concursul ”Tu urmezi!”, realizat după formatul internațional ”Next One”. Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară în Italia („Avanti un altro!”), în anul 2013. După ce a înregistrat audiențe foarte mari, formatul a fost achiziţionat și de televiziunile din Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada şi Albania.

”Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, spune Dan.

Proiectul pus la cale de Dan Negru și Florin Piersic

Dan mai pregătește o surpriză pentru fanii emisiunilor sale de la TV. Omul de televiziune va face echipă cu bunul său prieten, Florin Piersic (86 de ani), scrie ego.ro.

”Pregătesc cu Florin anul ăsta un mare hit media, nu pot să spun mai multe pentru că nu știu dacă vom reuși să-l concretizăm, dar avem un plan extraordinar pentru la iarnă. Am pus proiectul la punct zilele astea și urmează să ne revedem, să-l discutăm în detalii.

Dar unul dintre sfaturile lui Florin a fost mereu acesta: ”Să nu spui hop, până nu sari groapa!”, așa că-l ascult și aștept să concretizăm ideea noastră, pentru la iarnă”, a declarat Dan Negru, pentru sursa citată.

”Fanul lui Florin Piersic încă din copilărie, ca orice român”

”În iarnă, am filmat împreună în Dubai și într-o seară am luat Dubaiul la pas, cu o pungă cu semințe și cornete, în care să aruncăm cojile. Am mers vreo trei kilometri până când eu am obosit și am rămas pe o banca spărgând în continuare semințe. L-am așteptat pe Florin care era ca un copil într-un parc de distracții”, și-a amintit vedeta Kanal D.

De curând, chiar pe contul său de Instagram, Dan Negru le-a dezvăluit fanilor că le pregătește o surpriză. Și nu singur, ci alături de marele actor Florin Piersic.

”Suntem fix la mijlocul anului și vreau să fac un anunț. Un promo, un trailer. Nu știm încă dacă ne va ieși ce ne-am propus dar pregătim ceva WOW! (demersurile le-am început deja)

Dacă vom reuși, puștiul din fotografie, Florin Piersic, o să vă ofere anul asta un moment memorabil, de arătat și de povestit nepoților! Bucurați-vă de soare până atunci! Ca noi…

Dacă vrei să străluceşti ca un soare, mai întâi trebuie să arzi ca un soare -Omar Khayam- #soon”, a scris Dan Negru, recent, pe Instagram.

Citește și

Un nume important bagă bani la FCSB