Dan Negru despre salariul de la Antena 1: ”Cineva de la PRO câștiga de trei ori mai bine”

Dan Negru, 50 de ani, a plecat de la Antena 1 și a semnat cu cei de la Kanal D, știrea începutului de an în showbizz-ul românesc.

Bănățeanul a explicat faptul că la Antena 1 a avut, timp de 12 ani, același salariu pentru show-urile de Revelion, asta deși a fost lider de audiență mereu, mai puțin în ultima ediție, când rivalii de la ProTV au triumfat, la limită.

Totodată, Negru a povestit că a discutat cu un coleg de la ProTV și a aflat că acesta avea de un salariu de trei ori mai mare decât el.

”Nu mi-am negociat salariul în toți acești ani”

”Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes.

Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”, a dezvăluit Dan Negru pentru ciao.ro.

Evoluție

”Într-un an, un coleg de la PRO mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul.

Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Oricât de zgârcit aș fi, nu e despre bani televiziunea. Am învățat-o de la oameni mari, legende în TV.

Când Titus Munteanu m-a sunat în anii 90 ca să prezint ”Mamaia” la TVR, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să-l întreb de bani.

Eram fericit că pot să prezint un asemenea eveniment încât m-aș fi dus pe jos la Mamaia. Nu am făcut televiziune ca să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune”, a mai adăugat Dan Negru.

Citește și

Ladislau Boloni: ”Să mă ierte, dar nu găsești unul în fotbalul românesc!”