--> -->

Dan Negru a rămas îngrozit de un loc celebru pe litoralul românesc: ”Așa arată în 2022”

Vedeta TV Dan Negru a filmat imagini de necrezut din gara din Eforie Nord. De necrezut, dar reale.

Gara din Eforie Nord, în care ajung în fiecare vară zeci de mii de oameni, arată deplorabil. Mai ales peroanele pe care oamenii așteaptă să vină trenurile la temperaturi-record, a remarcat Dan Negru într-un filmuleț postat pe contul de Facebook.

”Se mai ascund lângă copaci”

”În spatele meu e gara din Eforie. E cod roșu de caniculă. Și oamenii așteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite-i cum stau, bătuți în cap de soare de ani de zile.

Nu a fost nimeni în stare să pună un acoperiș unde să te poți adăposti de soare. În plină căldură, vara. Din când în când oamenii se mai ascund acolo, lângă copaci, dar aici sunt zeci de oameni așteptând trenul bătuți în cap de soare. I-auzi!

Că zice că are întârziere trenul 15 minute. Cât poate să coste să pui un acoperiș? Că aici nimeni nu a fost în stare să facă asta. Gara din Eforie Nord, 2022, caniculă, ăștia suntem”, a notat bănățeanul.

https://www.facebook.com/DanNegruCristian/videos/589565139249835/?t=0

Criză de turiști pe Litoral

Dar lipsa unui acoperiș nu e singura problemă a acestei gări, arată imaginile surprinse de Negru. Peroane nemodernizate, o zonă plină de bălării în jur, treceri între linii făcute din bucăți sparte, stâlpi de iluminat ruginiți.

Comentariile lui Dan Negru vin în contextul mai larg în care operatorii de turism din România se plâng de cel mai slab sezon din ultimii ani. De cealaltă parte, pe rețelele de socializare turiștii invocă prețurile mari de pe litoral de anul ăsta.

Citește și

Begliktash, loc spectaculos de pe litoralul bulgăresc