--> -->

Dan Diaconescu, ridicat de polițiști. Acuzații grave

Dan Diaconescu (55 de ani) a fost ridicat în această dimineață de către polițiști, iar acuzațiile sunt extrem de grave.

Potrivit unor surse din poliție citate de Digi24, Dan Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată (mai multe acte materiale) și folosire a prostituției infantile în formă continuată (mai multe acte materiale).

Context

Mai exact, în anii 2020 și 2021, acesta ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța.

Ulterior, ar fi procedat identic cu sora geamănă a minorei, în aceleași orașe. Totodată, ar exista probe evidente că fostul parlamentar și om de televiziune a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea!

Diaconescu a intrat într-un cerc vicios și supus apoi șantajului de cele cu care a întreținut relații sexuale.

A fost la închisoare

Fostul parlamentar a fost eliberat condiționat în 2017, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj. Dan Diaconescu a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moț.

Citește și

Rareș Bogdan, audiat ca martor la DNA în dosarul măștilor neconforme MApN – Țuțu – Pițurcă