Dan Capatos, reacție dură: ”Eu v-am zis că sunt Păcălici colantați!”

Se îngroașă gluma la Dinamo, după ce echipa a încasat o nouă înfrângere, a 4-a la rând în campionat, scor 0-1 cu Oțelul Galați. „Câinii” au adunat doar 8 puncte în Superliga, după 11 meciuri disputate, iar în runda viitoare îi așteaptă o nouă misiune extremă: vor primi vizita celor de la CFR Cluj.

Dinamo a bifat al 4-lea eșec consecutiv, răstimp în care a încasat 8 goluri, fără a reuși să marcheze vreunul!

Dan Capatos (50 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a avut o reacție dură în miez de noapte împotriva acționarilor de la Dinamo.

Capatos este cunoscut ca fiind un fan foarte împătimit al „câinilor” și în trecut a fost chiar și membru cotizant în DDB.

Renumitul om de televiziune nu s-a ferit să apeleze la cuvinte dure și i-a numit „Păcălici” pe acționarii „câinilor”.

”M-au înjurat mulți”

„M-au înjurat mulți “câini” de-ai mei în momentul în care am postat, în mod repetat ce-i drept, că noii acționari ai noștri sunt doar niște Păcălici colantați în oameni potenți financiar.

Am spus încă de atunci că, dacă îi iei la bani mărunți și îi scuturi puțîn, fix asta le pică din buzunare: bani mărunți”, a scris Dan Capatos, într-un comentariu la o postare a paginii de Instagram cu numele „viata_de_caine11”.

În decembrie 2021, Dan Capatos a anunțat public că se retrage din programul DDB, nemulțumit fiind de acționariatul echipei de atunci, dar și de tratamentul pe care l-a primit jucătorul Deian Sorescu din partea suporterilor. Fotbalistul a fost dezbrăcat de tricou de suporterii din peluză după un eșec cu CS Mioveni, scor 1-2.

Dan Capatos era membru DDB Elite din 2018 și plătea suma de 1.948 euro anual pentru respectivul abonament.

De ce a părăsit programul DDB

„Am ieșit din proiectul DDB din motivele cunoscute, pentru că s-a făcut mare tam tam în presă atunci (și iar am fost înjurat), deși eram acționarul cu numărul 47 elite, practic am fost “acolo” din prima săptămână, am tras semnalul de alarmă și acum, în privința Păcălicilor. Și iar am fost înjurat..:)))

Cu toate astea, cred cu tărie în presiunea pe care fanii o pot pune la un moment dat pe echipa managerială și, mai ales în cazul nostru, cred că suporterii încă mai pot face minuni. Ceva trebuie schimbat rapid, iar asta trebuie să implice un sacrificiu… Este doar o părere personală, in miez de noapte, a unui simplu “câine până la moarte”, a mai scris Dan Capatos.

Citește și

Minodora a ajuns de la 100 la 60 de kilograme: „Îmi taie pofta de mâncare”