--> -->

Dan Bittman, reacție fermă: ”Nu mai credeți titlurile din ziare”

Dan Bittman, cântărețul în vârstă de 59 de ani, a fost foarte vocal pe perioada pandemiei, o voce puternică îndreptată împotriva multora dintre regulile impuse de pandemie. A făcut unele declarații care au stârnit reacții. A apărut și zvonuri că artistul ar avea mari probleme financiare.

A avut o primă reacție după aceste speculații. În ultimele luni, Dan Bittman, la fel ca mulți alți artiști din România, nu au mai susținut concerte din cauza situației generate de pandemia de coronavirus. Au stat pe tușă mult timp, nu au mai mers nici la evenimente private și, astfel, bugetele încasate au fost mult mai mici în comparație cu anii trecuți.

Artistul a luat atitudine acum și a avut o primă reacție. ”Starea mea financiară este foarte bună. Nu mai credeți titlurile din ziare. Starea mea financiară este constantă”, a spus Dan Bittman în emisiunea ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Artistul a încasat bani din drepturile de autor. ”Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist”, afirma la începutul lunii aprilie Dan Bittman.

Citește și

Dan Barna, avertisment sumbru: ”În 8-10 ani, sistemul de pensii actual va intra în colaps”