--> -->

Dan Bittman a schimbat foaia: ”Uite că nu mă vaccinez și nu vreau să mai plătesc taxe”

Dan Bittman, 59 de ani, a infirmat informaţia că s-ar vaccina, după ce în cadrul unei emisiuni la B1 TV lansase el însuși varianta.

”Nu m-am vaccinat, dar mă voi vaccina. Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN Mesager ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la Johnson and Johnson. Dar, uite, că să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca”, a declarat artistul în cadrul acelei emisiuni.

Solistul Holograf a revenit, într-o intervenție la România TV, asupra afirmațiilor și, mai mult sau mai puțin ironic, a propus să nu se mai permită accesul nici în sediile ANAF şi nici taxele şi impozitele să nu mai fie încasate de statul român la cei nevaccinaţi.

”Informaţia că mă vaccinez era doar un titlu de ziar, nu vă mai luaţi după titluri. Vaccinul nu rezolvă anumite probleme. Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin.

La concerte vor fi admişi cei vaccinaţi sau cei care îşi fac teste. Păi atunci, la taxe şi impozite să fie la fel! Cei nevaccinaţi să nu mai plătească impozite şi să nu mai fie admişi în instituţii. Eu nu mă vaccinez şi nu vreau să mai plătesc taxe. Un amărât ca mine nu are de ce să plătească.

Pentru impozitele pe care le-am plătit nu am primit decât dispreţ. Nu am primit niciun leu.

Anunţ autorităţile că nu o să mă vaccinez până nu mă primesc şi nevaccinat în sediile ANAF ca să-mi ia banii şi să-şi bată joc de mine.

Aceşti semidocţi de la guvernare să înţeleagă că nu suntem o masă de manevră de proşti care plătesc statului. Trebuie să ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fură din buzunare. Eu nu vreau să mai plătesc taxe statului român atâta vreme cât mă obligă printr-o lege nazistă să mă vaccinez ca să plătesc taxe.

M-am săturat de fariseism. Înghiţim la nesfârşit hoţia unora. Ne lipseşte coloana vertebrală.

Eu nu am furat statul român, dimpotrivă, l-am îmbogăţit. Holograf a plătit milioane statului român. În 35 de ani am plătit statului sute de milioane”, a concluzionat artistul.

Citește și

Ioana Mihăilă nu s-ar împotrivi revenirii lui Vlad Voiculescu la Sănătate: ”Vor vedea cu alți ochi”