Dan Barna, infectat cu coronavirus: ”Voi continua să fiu prezent”

Liderul USR, Dan Barna, se înscrie și el pe lista politicienilor care s-au infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de el însuși, aflând acest lucru în urma unui test făcut preventiv. El a precizat că va continua să lucreze de acasă, de unde va face și campanie electorală.

Momentan, este în regulă, atât cât poate fi infectat cu COVID-19. ”Am aflat în această după amiază că am contactat coronavirus. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.

Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulie de protecție. Trecem și peste asta”, a scris Barna pe Facebook. Dan Barna este unul dintre cei mai mari contestatari ai Guvernului Orban referitor la proasta gestionare a pandemiei din România. ”Cred că e incompetenţă şi oameni puşi în posturi pentru care nu aveau nici pregătirea, nici anduranţa necesare.

Nu pot decât să constat că, cel puţin pe plan local, autorităţile par că nu s-au trezit încă la realitatea foarte vizibilă a pandemiei şi sunt încă în zodia fatalismului”, a punctat ardeleanul deunăzi.

Citește și

Veste uriașă pentru Dinamo: a făcut rost de bani, scapă de depunctare!