--> -->

Dan Alexa și Dinamo: ”Sub nicio formă”. Mesaj pentru Gigi Becali

Dan Alexa (43 de ani) antrenează în momentul de față în Liga 2, pe FC Brașov, iar tehnicianul a vorbit despre posibilitatea de a lucra pe viitor la Dinamo sau la FCSB.

Ce l-a deranjat

Alexa a fost campion cu Dinamo, în 2004, a fost dorit ca jucător de Gigi Becali și Mihai Stoica în 2006, dar a preferat să revină în Ștefan cel Mare, iar, la scurt timp, a intrat în conflict cu suporterii de atunci ai ”câinilor”.

Dan Alexa a evoluat pentru Dinamo în perioadele 2002 – 2004 și 2006, însă fostul mijlocaș a spus că nu vrea să mai audă de gruparea din Ștefan cel Mare. „Chirurgul” a spus că a fost deranjat de tratamentul primit din partea suporterilor de-a lungul anilor și a declarat că nu are de gând să mai revină vreodată la echipă.

Totodată, Alexa a vorbit și despre posibilitatea de a lucra cu Gigi Becali la FCSB.

”Multă ostilitate, m-au înjurat de familie și de copii”

„La Dinamo nu-mi doresc să revin. După plecarea mea de la ei la Timișoara s-a produs o ruptură. De atunci și până acum am jucat și am antrenat de minimum 12 ori și am fost primit cu multă ostilitate.

Problema a fost că au început să mă înjure de familie și de copii. Nu m-aș întoarce la Dinamo sub nicio formă, chiar dacă am avut rezultate acolo.

Tot ce s-a întâmplat însă m-a scârbit așa. Chiar le-am spus acum câțiva ani, la nervi, că până nu mă întorc eu ca antrenor la ei nu vor mai câștiga niciun trofeu. N-o să mă întorc niciodată! Indiferent de situație, nimeni nu merită să fie înjurat de familie ani la rând.

La FCSB e greu de antrenat. E mirajul ăsta, că e Steaua. Îl ai și pe Gigi Becali în spate, e foarte greu. A avut Edi Iordănescu clauză de jumătate de milion, a câștigat 7-8 meciuri și l-a dat afară. (n.r. dacă ar fi dispus să meargă la FCSB) Nu cred, nu cred. Mă cunosc. Lucrurile merg bine până la un punct, dar după nu mai ești fericit”, a spus Alexa, în podcastul Victory Extra Time.

ACS Poli Timișoara, Rapid, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu, CSM Reșița și FC Brașov sunt echipele antrenate de Dan Alexa.

Citește și

Imaginea durerii. Un bărbat din Turcia nu dă drumul mâinii fiicei sale, ucisă în blocul prăbușit la cutremur