Dan Alexa, declarații la noua sa echipă: ”Este cea mai bună”

Dan Alexa și-a găsit echipă de play-off după ce a retrogradat cu Dunărea Călărași. Dan Alexa a condus deja primul antrenament efectuat la Ploiești la noua sa echipă, Astra Giurgiu, la care au participat 24 de jucători.

”Cu siguranță, Astra este cea mai bună echipă pe care am antrenat-o. Am pregătit echipe din Liga 1 care s-au bătut la evitarea retrogradării, Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Chiajna, Dunărea Călărași. Este o echipă de play-off, cu jucători de calitate. Vor mai veni jucători săptămâna viitoare. Știți foarte bine, avem nevoie de întăriri. Sigur vor pleca și alți jucători care au decis să nu mai continue aici. Este o mare provocare pentru mine și îmi doresc să reușesc.

Sunt jucători care și-au depus memorii, Cestor, Mrzljak. Butean are un memoriu pe rol, îmi doresc foarte mult să rămână Butean. Butean, din punctul meu de vedere, trebuie să înțeleagă că Astra i-a oferit foarte mult sprijin. Practic, Butean a jucat un retur și a jucat foarte bine. Trebuie să înțeleagă problemele care au fost, dacă mă întrebați pe mine, și trebuie să mai rămână cel puțin un an, pentru că Astra i-a dat valoare, l-a făcut pe Butean din ziua de azi, dar vom vedea ce va fi zilele următoare.

Obiectivul este play-off-ul. Tocmai de aceea, important este să aducem jucători de calitate, jucători care să ne ajute și să putem să ne îndeplinim obiectivul. Domnul Niculae a fost ieri la echipă, a dat asigurări că toate problemele se vor rezolva. S-au s-au plătit din restanțe. Dânsul a fost aici și sunt convins că lucrurile vor merge spre bine”, a declarat Dan Alexa.

Citește și:

Veste proastă pentru Bianca Andreescu