--> -->

Damian Drăghici chestionat de Denise Rifai: ”De ce ați consumat droguri?”

Damian Drăghici este invitatul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți seară, de la ora 23:00, la Kanal D. Cu o carieră impresionantă în muzică, cu un podcast propriu bine plasat în preferințele internauților, bărbatul de 51 de ani a răspuns tirului de întrebări, dezvăluind momente controversate și emoționante din viața și din cariera sa.

Unul dintre cei mai apreciati artiști din România, Damian Drăghici este și un nume cunoscut în muzica internațională, el reușind să impresioneze prin talentul său de a cânta la nai. Cântărețul provine dintr-o familie de artiști, învățând să cânte la diferite instrumente încă de la vârsta de 3 ani, oprindu-se în cele din urmă la nai. Muzicianul cântă la numeroase instrumente muzicale și a urcat pe scene importante din întreaga lume. ”Proiectul ”Damian & Brothers” este acel ceva ce mi-a salvat viața” și ”M-am simțit cerșetor mulți ani și după ce n-am mai fost cerșetor” sunt doar câteva dintre reacțiile artistului la întrebările lui Denise Rifai.

„Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost „Damian & Brothers” apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Damian Drăghici în ediția de marți a emisiunii maraton ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și

Se scumpesc biletele de autobuz și de metrou de la 1 august în Capitală