Dăm peste o națională fără selecționer și cu un ex-dinamovist printre titulari

În mod normal, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, naționala României trebuie să facă un antrenament în Feroe cu țara gazdă înaintea partidei de pe 15 octombrie, cu Norvegia, de la București. La Torshavn, ”tricolorii” dau peste o echipă cu zero puncte în clasament și care a rămas și fără selecționer!

Naționala nordică ocupă locul 109 în ultimul clasament FIFA dat publicității pe 19 septembrie 2019. Echipa lui Contra se află pe 31, cu trei poziții mai jos decât în luna august. Feroezii nu au niciun punct în 6 etape până acum și vor juca împotriva românilor fără antrenor! Lars Olsen, cel ce conducea formația națională din noiembrie 2011, a demisionat pe data de 30 septembrie. Danezul de 58 de ani a motivat decizia pe seama dorinței de a avea noi provocări în carieră.

Printre cei 23 de jucători convocați pentru dubla cu „tricolorii” și cu maltezii se numără și Kaj Leo Bartalsstovu, acum în vârstă de 28 de ani, de la Valur Reykjavik. În 2019, extrema stângă a jucat 24 de meciuri în toate competițiile. În 2016, Mircea Rednic l-a adus la Dinamo București. O prezență ciudată, fotbalistul nu s-a putut adapta și n-a mai primit șanse să continue după ce ”Puriul” a plecat. A jucat 8 meciuri și-a oferit un assist. Kaj Leo a jucat trei meciuri în această campanie pentru Euro 2020, inclusiv în victoria românilor de acasă cu Feroe (4-1).

Citește și:

Se caută un decar! Propunerea unui simbol din Ghencea: ”Dan Nistor”

[post-views]
[post-views]