--> -->

Cum vrea să joace Uhrin cu UTA. Detalii

Dinamo – UTA Arad este diseară de la ora 20:30, în etapa a 9-a, ultima, din play-out-ul Ligii 1. Apoi, ”câinii” vor avea de disputat barajul, cel mai probabil, cu U Cluj, prima manșă fiind week-end-ul următor.

Repetiție pentru baraj

Este ultimul meci din acest sezon numai pentru arădeni, care vor termina pe un loc liniştit, 10 sau 11, cu planuri îndrăzneţe pentru viitoarea stagiune. Nu şi pentru ”câini”, care se regătesc de cele două jocuri de baraj cu locul 3 din play-off-ul de promovare din Liga 2.

Pentru Dinamo va fi însă doar o ultimă repetiţie înainte de cele două momente de referinţă pentru viitorul „câinilor”, dubla manşă de baraj cu locul 3 din play-off-ul de promovare din Liga 2. De aceea se face apel la suporteri să lase la o parte orice animozităţi şi nemulţumiri şi să fie alături de echipă la crucialele meciuri de baraj în care sunt şanse imense să aibă în faţă pe U Cluj.

Ce jucători lipsesc

La Dinamo este foarte greu de spus ce jucători va trimite pe teren antrenorul Duşan Uhrin, atâta vreme cât urmează cele două partide de care depinde viitorul clubului. Dinamo a legat în ultimele trei etape victorii la rând, dar mult prea târziu pentru a mai conta. Sigur vor lipsi din acest meci Grădinaru și Pierret, care au fost eliminați în etapa precedentă la Botoșani, iar la Ehmann şi Ricardo Grigore s-a renunţat.

De văzut dacă Azankpo va fi readus în lotul lărgit pentru meci, el absentând la Botoșani, după ce a marcat cu Clinceni (5-1). Cosmin Matei este menajat, după problemele la umăr din Moldova.

Nici Ionuţ Badea nu va folosi unsprezecele de bază la echipa arădeană, urmând a acorda spaţiu jucătorilor care au evoluat mai puţin. Vor pleca în jur de patru-cinci jucători şi vor veni cel puţin tot atâţia, proiectul în care s-a implicat şi Primăria Arad prevăzând crearea unui lot competitiv pentru viitorul sezon, când se doreşte clar play-off-ul.

Echipele probabile

Dinamo: Figueiredo – Moura, Jovanovici, Carp, St. Filip – G. Crețu, Răuță, J. Rodriguez, Torje – Irobiso, Ivanovski. Antrenor: Dusan Uhrin

UTA Arad: Balauru – Vukcevici, – Erico, C. Dima, Șliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Cardoso, Miculescu, Otele. Antrenor: Ionuț Badea

Citește și

Oana Sârbu de ziua ei: ”Câteodată, nu-i recunosc pe români”