Surprize mari oferite de Stoican și Dinamo în această seară. Reacția lui Răducioiu: ”Habar n-am”

Dinamo a adunat cinci înfrângeri consecutive, iar situația este groaznică la clubul din Ștefan cel Mare.

Pentru etapa de mâine seară, cu CS Universitatea Craiova, Flavius Stoican are numeroase probleme de lot.

UPDATE Ora 18:00

Flavius Stoican a venit cu numeroase surprize la meciul cu CSU Craiova, care ar putea fi ultimul al său la Dinamo, dacă nu reușește să producă schimbări și pe tabela de marcaj.

Antrenorul începe într-un modul 3-4-3, Azankpo nu este deloc în loc, așa cum vă anunțam, în schimb uriașul Dusan Celar este în primul 11. Cum echipa nu are prea multe soluții pentru benzi, au fost aruncați în luptă Matei și Ivanov pe benzi, pentru zona ofensivă.

Totodată, se remarcă debutul lui Baptiste Aloe în zona defensivă, al 48-lea fotbalist utilizat de ”câini” în actuala ediție.

Echipele de start

Dinamo: Chesneau – Ehmann, R. Grigore, Aloe – Buleica, Răuță, J. Rodriguez, A. Radu – Matei, Celar, Ivanov. Antrenor Flavius Stoican
Rezerve: Cristiano, Giafer, Borcea, Jovanovic, Pierret, Amzar, G. Crețu, Bordușanu, Bani

CSU: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, Al. Crețu, Mateiu, Gustavo – Ivan, Markovic. Antrenor Laurențiu Reghecampf
Rezerve: Lazar, Conte, Vlădoiu, Bic, Căpățînă, Vînă, Roguljic, Al. Călin, A. Trică

Știrea inițială:

”Nu trebuie să conducă fanii”

Chestionat pe marginea zvonurilor potrivit cărora liderii din DDB ar face presiuni pentru îndepărtarea lui Flavius Stoican, care a pierdut toate cele trei meciuri disputate pe banca alb-roșilor, Florin Răducioiu a dat asigurări că tehnicianul se bucură în continuare de susținere și chiar le-a bătut obrazul suporterilor.

”E o situație inedită la Dinamo. Eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez enorm faptul că fanii ajută economic clubul într-un moment complicat. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo.

Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul, dar apreciem enorm ce fac. Asta e părerea mea. Nu este momentul ideal pentru a vorbi despre schimbarea antrenorului. Asta nu va rezolva problema, nu face bine să vorbim acum despre un posibil înlocuitor al lui Flavius.

Vizăm o victorie cât mai repede curând, nu știu cum va fi posibil, habar n-am, dar trebuie să învingem!

Este părerea lor, o respectăm, dar nu este momentul să vorbim despre asemenea lucruri! Vina o avem toți, e clar. Ceva nu funcționează, rezultatele sunt negative, dar sunt convins că un rezultat pozitiv va schimba moralul jucătorilor”, a declarat team managerul echipei din Ștefan cel Mare.

Citește și

FCSB riscă depunctarea! Și interzis la transferuri