--> -->

Cum va organiza Dinamo meciurile de acasă: „Este un cost, dar n-avem altă variantă”

Dinamo a pus astăzi în vânzare abonamentele pentru noul sezon și deja s-au comercializat aproximativ o mie!

Meciurile de pe teren propriu se vor disputa pe cochetul stadion ”Arcul de Triumf”, acolo unde ”câinii roșii” se simt ca acasă. Există varianta ca Dinamo să împartă arena chiar cu rivalii de la FCSB, acest lucru se va lămuri zilele viitoare.

Cheltuielile ajungeau la 20.000 de euro/per eveniment pentru dinamoviști atunci când jucau pe stadionul de lângă Mănăstirea Cașin.

Dinamo suportă cheltuiala!

Stadionul a fost construit initial pentru rugby și exista o problemă cu montarea camerelor VAR, care nu erau necesare în eșalonul secund, dar acum este obligatoriu arbitrajul video în prima ligă.

O altă problemă a clubului din Ștefan cel Mare este să se ocupe, bineînțeles contracost, de instalarea camerelor video!

Andrei Nicolescu detaliază: „Este greu să facem calcule”

”Tehnologia VAR se instalează, este un cost, dar nu avem altă variantă. Eu ştiu că se poate instala, dar nu sunt vreun specialist. Ne dorim să avem parte de sprijinul suporterilor şi ne dorim să facem o emulaţie.

Este greu să facem calcule, pentru că nu venim pe o prognoză. Venim pe o situaţie absolut nouă şi nu avem cum să facem calcule pentru că nu avem cu ce compara.

Despre abonamentele pentru Diaspora: Am văzut că e un curent la Dinamo şi tocmai pentru că suporterii în trecut au ajutat clubul, am zis să păstrăm această linie.

Noi l-am făcut mai mult pentru a arăta cât de iubită este Dinamo în afara ţării”, a declarat Andrei Nicolescu, presedintele executiv al clubului Dinamo, pentru Orange Sport.

Citește și

Iohannis a anunțat oficial că îl desemnează premier pe președintele PSD, Marcel Ciolacu: „Să continue munca serioasă, eficientă și eficace”