--> -->

Cum va fi vremea în Sâmbăta Mare și în prima zi de Paște în România

Vremea din preajma Sărbătorilor Pascale se anunță foarte bună. Prognozele făcute de Administrația Națională de Meteorologie arată temperaturi excelente, atât în Sâmbăta Mare, cât și în prima zi de Paște.

18 APRILIE 2020

În București, în Sâmbăta Mare vor fi până la 25 de grade, cu cer variabil. Minima nu va scădea sub 8 grade. Aceleași condiții se vor înregistra și la Craiova. Constănțenii vor avea parte de cer senin și 20 de grade. La Iași vor fi ceva nori pe cer, maxima urmând a se situa în preajma valorii de 19 grade. În Vestul țării, la Timișoara și Arad se anunță 22 de grade și cer variabil. Clujenii nu vor avea parte de soare în ziua de sâmbătă, dar vor simți 21 de grade.

19 APRILIE 2020

Prima zi de Paște va aduce mult soare în București și nu mai puțin de 24 de grade. La fel de senin va fi și în Iași, dar acolo termometrele vor înregistra 21 de grade. Aceeași valoare va fi și la Sibiu, însă noaptea va fi mai rece, cu doar 2 grade. În sud, la Craiova, norii de pe cer nu vor împiedica temperatura să ajungă la 25 de grade. De aceeași temperatură vor avea parte și arădenii. Ceva mai rece, adică doar 16 grade, va fi pe malul Mării Negre, la Constanța. Condiții de ploaie se vor crea doar în nordul țării. La Botoșani se anunță averse și o maximă de 17 grade.

Citește și:

Un partid important cere anularea protocolului MAI – Biserică