Cum se relaxează Alina Eremia: „Mătur, fac curat prin casă, citesc”

Alina Eremia, 28 de ani, a trecut prin diverse episoade în viața ei. O cântăreață de succes, Alina a avut și momente de depresie, pe care a reușit să le parcurgă cu succes, iar acum este împlinită.

Într-un dialog cu Damian Drăghici în cadrul podcast-ului acestuia, artista i-a povestit acestuia cum și-a tratat anxietatea, mai ales că a luat în calcul să facă o pauză în carieră.

Cum își ordonează gândurile

”A fost un moment acum trei ani când am vrut să iau o pauză, să stau departe de tot haosul, de toată nebunia, ca să văd unde merg pentru următoarea etapă. Am vrut să iau o pauză ca să mă redescopăr.

Dar când ești în horă, vin multe oportunități, e greu să le dai cu piciorul. Eu sunt workacholic.

Am ajuns să fac meditație, exerciții de respirație, alea mătur, fac curat prin casă, mă relaxează maximum, citesc, fac sport la sală, fac plimbări lungi, mă ajută să-mi pun ordine în gânduri”, a dezvăluit ea.

”M-au zis să fiu mai sexy, mai controversată”

Ultimul hit al Alinei, ”Cerul roșu”, are peste 4,3 milioane de vizualizări pe YouTube. Alina și iubitul ei, Edi Barbu, sunt împătimiți ai fitness-ului, printre altele.

Cântăreața a mărturisit că a primit indicații prețioase de la diverși oameni din showbizz să-și updateze stilul. ”Mi-au spus să fiu mai juicy, mai controversată, mai sexy. Dar n-am rezonat deloc cu asta.

Nimeni nu poate fi persoana ta. Nu sunt eu genul să-mi fabric o poveste în jurul meu. Prefer să fiu eu, originală, naturală, reală. Și-așa am purtat măști doi ani și jumătate, de ce să mai port și eu?”, a reacționat artista.

Se visa Natalia Oreiro, deodorantul pe post de microfon

Alina Eremia, originară din Buftea, de lângă București, a rememorat momente din copilăria ei, când se visa pe scenă. ”Când mi-au tăiat turta, nașul meu a vrut să pună și un microfon. Microfonul, cartea și pieptănul.

Organizam concerte pe prispa casei, luam un deodorant pe post de microfon, o boxă și cântam Natalia Oreiro, Rafaga și alții. Și tăiam bilete! Eram plătită în ciocolată. Mama m-a dat, mai întâi, la dansuri la 4 ani și jumătate.

Dar am fugit de la balet și deschideam ușa la un etaj superior, trăgeam cu ochiul la copii, să-i ascult cum cântă. Profesoara m-a văzut, m-a luat la o probă, m-a oprit, veneam prima și plecam ultima. Părinții mei și-au dorit extraordinar ca eu să reușesc.

Tata se învoia de la muncă pentru a merge la orele mele de pian, de canto, mama la fel ca să meargă cu mine la concursuri internaționale, am văzut împreună tot mapamondul”, a mai spus tânăra cântăreață.

Citește și

Guvernul cere anularea carnetului de revoluționar al lui Ion Iliescu