--> -->

Cum se relaxează Adrian Mutu: „Sarmale, ardei umpluți, creveți, paste. La sos e șmecheria”

Adrian Mutu, 44 de ani, are un deceniu de când și-a cunoscut a treia soție, pe Sandra, cu care are un mariaj fericit.

Are opt ani de căsnicie cu Sandra, soția sa în vârstă de 29 de ani.

După perioade tumultoase, în care a trecut repede de la extax la agonie, Mutu și-a găsit liniștea interioară alături de Sandra, după două mariaje, cu Alexandra Dinu și cu Consuelo.

Alături de Sandra are un băiețel, pe Thiago, cu Alexandra are un băiat, Mario, iar cu Consuelo are două fete. Invitat în cadrul podcast-ului „Da Bravo!” al lui Mihai Bobonete, Adrian Mutu a explicat care este conexiunea între el și cea care l-a liniștit definitiv.

Fluturii ”Briliantului”

Cuvintele rostite de Adrian demonstrează și o maturizare a celui care a fost un adevărat „bad boy” la începutul anilor 2000. „Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8 ani. Dragostea adevărată este eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat…

Dragostea aia cu foc nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt OK. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul «butterfly»-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim…

Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental”, i-a spus Adrian Mutu lui Mihai Bobonete.

Cum îl răsfață soacra: ”Ficăței extraordinari”

Bărbatul de 44 de ani a mărturisit că a făcut o adevărată pasiune pentru gătit și are o relație bună și cu soacra sa, care este un alt pilon al unui mariaj fără griji.

„Da, ajută, e important. Cu soacra actuală, da, am o relație foarte bună. Cel mai mult îmi place, atunci când gătește! Sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a povestit Adrian Mutu. Îl vedeți pe ”Briliant” la cratiță? Lui îi place.
„Am făcut o singură dată sarmale. Am făcut și ardei umpluți.

O sunam pe mama atunci când eram în Emirate. Îmi place să gătesc, pentru că mă relaxează. Dacă te uiți ce cuțite am, zici că sunt vreun bucătar renumit. Știu să fac creveți, toate tipurile de paste. La sos e vrăjeala, adevărata șmecherie”, a precizat Mutu.

Citește și

Andreea Bălan nu-și mai ascunde noua relație: tenismenul e cu 9 ani mai tânăr decât ea