Cum se poartă colegii la școală cu fetița adoptată de Paula Seling: ”E realitatea”

Paula Seling, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre fetița ei adoptată, în vârstă acum de 9 ani.

Micuța ajuns în casa artistei în urmă cu 6 ani, însă vedeta a vorbit despre asta recent, până acum ținând totul secret.

”Elena e un copil bun și darnic”

Acum, interpreta a vorbit despre cum este Elena la școală și ce atitudine au ceilalți copii față de ea.

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție. Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate.

Mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei”, afirmă Paula Seling pentru Cancan.

„Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună.

Fiindcă și le face deja de la școală. Acasă, mai completam când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbăm cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!”.

Tocmai a trecut de divorț

„Din fericire, școala e destul de aproape de casă, așa că trezirea nu e abruptă, ci pe la șapte dimineața. După ce Elena pleacă la școală, eu încep perioada de studiu. Dacă e vorba despre lucrul cu corzile vocale, acesta durează până la maxim 45 de minute. Când este însă vorba despre studiu la pian, atunci datele problemei se schimbă și totul poate dura până la două sau trei ore”, adaugă Paula Seling.

Artista a divorțat de Radu Bucura. Zvonurile despre divorț au apărut în momentul în care Radu Bucura a anunțat că nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling, el fiind managerul artistei. Cei doi au preferat să păstreze tăcerea când vine vorba despre căsnicia lor, până în decembrie anul trecut, când Paula Seling a confirmat divorțul pentru revista VIVA!

Citește și

Florin Salam la ora confesiunilor: „Am stat vreo 4 ani în acea clasă!”