--> -->

Cum se apără dinamoviștii: ”Nu știu dacă se poate antrena lucrul acesta”

Dinamo a făcut o partidă consistentă cu Rapid, scor 1-1, însă nu a reușit nici de data aceasta să învingă. ”Câinii” au deschis scorul prin Torje la începutul reprizei secunde, o reușită superbă, însă nu au putut bifa prima victorie după cea din 2 august.

S-au adunat deja 10 meciuri fără succes pentru bucureșteni, răstimp în care au adunat doar 2 puncte!

Golul Rapidului a picat cu două minute înainte de ultmul fluier al partidei. Gabriel Torje a pierdut o minge în flanc, Alexandru Ioniță a driblat și a pasat scurt, Nicolae Carnat a preluat și a trimis un șut fantastic, în vinclul lui Plamen Iliev.

Unde ar fi fost cu plus 4 puncte

Pentru Dinamo, continuă perioada neagră în Liga 1. Gruparea din ”Ștefan cel Mare” este pe penultimul loc, cu doar 8 puncte.

În ultimele trei etape, a ratat victoria de două ori în prelungiri: atât cu UTA Arad, cât și cu Rapid. Dacă ar fi obținut și celelalte patru puncte, dinamoviștii ar fi urcat pe locul 13, la egalitate de puncte cu FCU Craiova și CS Mioveni.

Fără aceste puncte, rămâne pe locul 1, cu 8 puncte, iar misiunea de a se salva de la retrogradare rămâne una foarte dificilă pentru formația lui Mircea Rednic.

Urmează două meciuri într-o săptămână

”Nu suntem mulţumiţi, pentru că am făcut un joc foarte bun. Din nou apare această neşansă pe final de meci. Suntem dezamăgiţi, suntem trişti. Din păcate neşansa, concentrarea în ultima parte de meci… N

u ştiu dacă se poate antrena lucrul acesta. Sper să învăţăm din aceste greşeli. Simţim şi noi că ne creăm mai multe ocazii de joc, stăm mai bine şi la fazele fixe. Va fi dificil fără suporteri, este greu, concentrarea este diferită. Sper din tot sufletul să înţelegem toţi românii, să treacă această perioadă”, a declarat Ricardo Grigore, la finalul partidei cu Rapid.

În etapa viitoare, Dinamo va juca în deplasare, cu vecina de clasament OSK Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 14), duminică, 31 octombrie, de la ora 17:30. Până atunci este meciul cu FC Argeș, miercuri, în Cupa României.

Citește și

Goluri de poveste cu Dinamo, în topul listei lui Gigi Becali. Planul finanțatorului