--> -->

Cum s-au pozat Cristi Borcea și Valentina Pelinel la malul mării: ”Proaspăt renovat”

Sfârșitul acesta de săptămână, familia Borcea îl petrece la malul mării, în România, anunță Libertatea.

Cristi Borcea, Valentina Pelinel și cei trei copii ai lor se află la hotelul lor din Olimp, ”Pam Beach”. Ori de câte ori are ocazia, Valentina Pelinel se mândrește cu soțul ei și copiii lor pe rețelele de socializare.

Week-end în familie

Așa a făcut și acum, când a postat o nouă fotografie de familie pe Facebook.

Vedeta a distribuit o imagine în care Cristi Borcea o ține în brațe, iar alături de ei sunt Milan, fiul lor, dar și gemenele Rania și Indira. Au toți zâmbetul pe buze, fericiți că petrec împreună clipe minunate la malul mării. Se află chiar în Olimp, la hotelul lor de pe litoralul românesc.

”Pentru copilași, pentru adulți”

”Week-end în familie și cu o vedere superbă în Olimp”, a fost mesajul transmis de Valentina Pelinel.

Unii dintre fani au întrebat-o pe Valentina Pelinel cum e hotelul, iar ea nu a ezitat să îl recomande. ”Este proaspăt renovat și foarte ok și pentru copilași, dar și pentru adulți”, a explicat ea.

Cristi Borcea a inițiat-o în afaceri pe Valentina Pelinel

Când are timp, fostul fotomodel se ocupă și de unele din afacerile familiei, cum ar fi hotelul lor din Olimp. La aproape 4 ani de la căsătorie, Valentina a fost sinceră și a dezvăluit de ce și-a separat bunurile de Cristi, înainte de a-și uni destinele. ”Cristi este un om valoros, în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi.

Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.

Citește și

George Simion și condițiile la nunta sa: ”Aștept”